ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελέγξετε το άγχος με τη βοήθεια της φύσης

Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική


 

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική όπως εκφράζεται απο το ΕΛΕΟΔΙ (Ελληνική Εταιρία Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής)

Τα 5 θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής 

Μείωση & ελεγχος φλεγμονών

Ρύθμιση του γαστρεντερικού συστήματος

Επιστημονική αποτοξίνωση - ph - αντιοξείδωση

Επιστημονική αναπλήρωση των ορθομοριακών ελλείψεων

Βιοχημικός έλεγχος του άγχους

 

Οι 3 άξονες εφαρμογής της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

Νοοτροπία: η υγεία ξεκινάει απο το νου

Διατροφή:  τι τρώμε, πως τρώμε, πότε τρώμε

Τρόπος ζωής: Αναπνοή, ενυδάτωση, Ασκηση

 

Τα 3 αξιώματα της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

1. Κυτταρική επικοινωνία

2. Κυτταρική λειτουργία

3. Κυτταρική ενεργειακή θρέψη

 

Η oρθομοριακή Διατροφική Ιατρική βασίζεταιι:
στην αρχή της Ορθομοριακής Ιατρικής (Linus Pauling -  
Βραβείο Νόμπελ Χημείας 1954),

Με βάση τις θεωρίες του Pauling κάθε ένας απο τους ανθρώπους είναι διαφορετικός και με  διαφορετικές ανάγκες και λειτουργίες του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε διατροφικό σκεύασμα ή συμπλήρωμα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του ατόμου.

Η διαταραγμένη ισορροπία των μορίων του κυττάρου αποκαθίσταται με τη χορήγηση των ορθών μορίων, των ορθών ουσιών. Οι ορθομοριακές διατροφές και συμπληρώματα δεν είναι φάρμακα που απλώς βελτιώνουν τα συμπτώματα μιας ασθένειας.  Είναι διατροφικά συμπληρώματα απο φυσικές ουσίες που αναχαιτίζουν την αιτιολογία και όχι το σύμπτωμα μιάς ασθένειας. Ο στόχος αυτών των σκευασμάτων είναι να ενεργοποιηθούν οι φυσιολογικοί και αυτοθεραπευτικοί μηχανισμοί του ίδιου του οργανισμού.

     

Πώς η ορθομοριακή διατροφική ιατρική επιτυγχάνει τα αποτελέσματα της

Χρησιμοποιεί επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και πρωτοποριακά ορθομοριακά προϊόντα. Τα ορθομοριακά προϊόντα είναι τα μόνα εγκεκριμμένα από το Ι.Δ.Ο.ΘΕ. ως αποτελεσματικά για την σωστή θρέψη και αποτοξίνωση των κυττάρων του οργανισμού. Κανένα απλό βιομηχανοποιημένο σκεύασμα και συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο δεν είναι εγκεκριμμένο ως ορθομοριακό, δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό.
Η σωστή και ολοκληρωμένη κυτταρική θρέψη και αποτοξίνωση του οργανισμού δεν είναι απλή υπόθεση διότι υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπερασθούν.

Η μέθοδος του ΕΛΕΟΔΙ έχει αναπτυχθεί μέσα από την κλινική εμπειρία πολλών ετών με χιλιάδες άτομα και βασίζεται σε πέντε βασικά θεμέλια που έχουν αναπτυχθει στην Ελλάδα και Ευρώπη, και δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα της σωστής κυτταρικής θρέψης. Οι μέθοδοι της Ορθομοριακής Ιατρικής και διατροφής είναι οι εξής:


Aντιγήρανση με ορθομοριακή διατροφική ιατρική

Η ηθική στην θεραπευτική
 

Ορθομοριακή Ιατρική στο THS για

 μυοσκελετικά προβλήματα, προβλήματα γυναικολογικά, ανδρών, μεταβολισμού, υπερλιπιδαιμίας, πεπτικού συστήματος, νευρικού, κυκλοφορικού, ανοσοποιητικού, πτώση της ενέργειας και χρόνια κόπωση, άγχος, δερματολογικά προβλήματα, libido, καντιντίαση.

ths.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης