Collagen Pro-active Bottle

Collagen Pro-active
Πόσιμο κολλαγόνο υψηλής απορρόφησης

Το Collagen Pro-active είναι πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής (nutricosmetic) που περιέχει κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, πλούσιο σε αμινοξέα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την ομορφιά και την υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των αρθρώσεων.

Το Collagen Pro-active ενεργοποιεί φυσικά τον οργανισμό να παράγει το δικό του κολλαγόνο, επιτυγχάνοντας την αναπλήρωση του κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα). Το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του, η επιδερμίδα λάμπει, τα μαλλιά και τα νύχια ενισχύονται και μακραίνουν ευκολότερα.

Το Collagen Pro-active ανήκει στην προηγμένη κατηγορία των nutricosmetics που είναι διατροφικά συμπληρώματα που σχετίζονται με την ομορφιά και την υγεία του δέρματος. Συνδυάζουν συστατικά που προάγουν την υγιή επιδερμίδα και τη γενική ευεξία με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η γήρανση, η ξηρότητα του δέρματος και άλλες δερματολογικές προκλήσεις. Τα συστατικά των nutricosmetics μπορεί να περιλαμβάνουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα, κολλαγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν οφέλη για την υγεία του δέρματος όταν λαμβάνονται εσωτερικά, σε αντίθεση με τα καλλυντικά που εφαρμόζονται εξωτερικά.

Kολλαγόνο: H πρωτεΐνη της ομορφιάς και της νεότητας

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
Το κολλαγόνο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη που υπάρχει στο σώμα μας, αφού αποτελεί το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Γι’ αυτό το κολλαγόνο είναι καθοριστικό για την υγεία και την αρμονία του σώματος, καθώς είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών.

ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 25
Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες χάνουν κολλαγόνο σταθερά σε ποσοστό περίπου 1,5% το χρόνο, συνήθως από την ηλικία των 25 ετών και μετά. Μάλιστα οι γυναίκες φτάνοντας στην εμμηνόπαυση χάνουν κολλαγόνο με πιο γρήγορο ρυθμό από τους άντρες.


Collagen Pro-active: Το απαραίτητο nutricosmetic
για όλες τις γυναίκες

Το κολλαγόνο είναι μια από τις πιο σημαντικές πρωτεΐνες του οργανισμού και αποτελεί βασικό δομικό συστατικό του συνδετικού ιστού, του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών. Η φυσική διαδικασία γήρανσης και η έκθεση σε επιβλαβείς παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η ζάχαρη μπορούν να περιορίσουν τις ποσότητες κολλαγόνου στο δέρμα. Αυτό οδηγεί στη μείωση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, πρόωρη γήρανση και ρυτίδες.

Το Collagen Pro-active με τη μοναδική nutricosmetic φόρμουλα που συνδυάζει υδρολυμένο κολλαγόνο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, μπορεί να αποτρέψει τη μείωση του κολλαγόνου προσφέροντας στο σώμα τη δυνατότητα να συνθέσει εκ νέου επιπλέον ποσότητα εκεί που τη χρειάζεται.

Με το Collagen Pro-active έχετε έναν καθημερινό σύμμαχο για να:

Woman skin

Αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας
(μείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα, νεανική όψη).

Woman hair

Αντιμετωπίσετε προβλήματα τριχόπτωσης ή να μακραίνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα.

Women hands

Αντιμετωπίσετε προβλήματα στα νύχια σας (τεχνικές μανικιούρ, πεντικιούρ).

Woman photosensitivity

Προστατευθείτε από την φωτογήρανση.

Γιατί το Collagen Pro-active έχει τόσο εκπληκτικά
και ορατά αποτελέσματα;

Η πόσιμη μορφή του και η υψηλή περιεκτικότητα κολλαγόνου κορυφαίας ποιότητας ευνοούν την απορρόφηση και συγκέντρωσή του εκεί που ο οργανισμός το χρειάζεται περισσότερο. Αυτή η μοναδική nutricosmetic φόρμουλα του Collagen Pro-active έχει ορατά αποτελέσματα ήδη από τις πρώτες μέρες χρήσης.

 • Το Collagen Pro-active περιέχει ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο κορυφαίας ποιότητας. Μέσω της υδρόλυσης το µεγάλο πρωτεϊνικό μόριο του κολλαγόνου διαιρείται σε µικρότερα κοµµάτια (πεπτίδια), τα οποία µπορούν να απορροφηθούν εύκολα από τον οργανισµό και να διασπαστούν σε αμινοξέα που διεγείρουν τους ινοβλάστες, ώστε να συνθέσουν εκ νέου κολλαγόνο.
 • Επιστηµονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως το Collagen Pro-active απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισµό σε ποσοστό πάνω από 95%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν τόσο τα χάπια, όσο και άλλα σκευάσματα κολλαγόνου.
 • Το Collagen Pro-active είναι εξαιρετικά εύληπτο, χωρίς καµία επιβάρυνση στη λειτουργία του πεπτικού συστήµατος σε σχέση µε τα χάπια.
 • Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του και την υψηλή απορροφησιμότητά του, το Collagen Pro-active έχει ορατά ευεργετικά αποτελέσματα ήδη από το πρώτο μπουκάλι χρήσης.

Tα οφέλη του Collagen Pro-active: πολλαπλά και υπέροχα!

Collagen benefits
 • Ενίσχυση της υγείας της επιδερμίδας
 • Αύξηση της ελαστικότητας
 • Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
 • Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση της ξηρότητας και της αφυδάτωσης ενυδατώνοντας την επιδερμίδα
Collagen benefits
 • Δυνατά υγιή μαλλιά που μακραίνουν ευκολότερα
 • Βελτίωση της υγείας των μαλλιών, καλύτερη θρέψη της τρίχας εσωτερικά
 • Λάμψη και όγκος στα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά
 • Ενυδάτωση της ρίζας και προστασία απο την ξηρότητα
 • Προστασία απο την ταλαιπωρία των βαφών και του styling
Collagen benefits
 • Βελτίωση της υγείας των νυχιών
 • Αύξηση της αντοχής και μείωση της ευθραυστότητας
 • Μείωση του σκισίματος και του ραγίσματος
 • Συμβολή στην ταχύτερη ανάπτυξη των νυχιών
 • Συμβολή στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος γύρω από τα νύχια
 • Συμβολή στη βελτίωση της υφής και της λάμψης τους

To Collagen Pro-active ενεργοποιεί τον οργανισμό ώστε να συνθέσει το δικό του κολλαγόνο

collagen moa

Κάθε ημερήσια δόση 20ml Collagen Pro-active περιέχει 10gr υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο στη συνέχεια διασπάται εύκολα από τον οργανισμό σε μικρότερα πεπτίδια και αμινοξέα

collagen intestine

Υψηλή απορρρόφηση των πεπτιδίων και των αμινοξέων στο έντερο

collagen vessels

Φτάνουν στο δέρμα μέσω τον αιμοφόρων αγγείων

Tο Collagen Pro-active περιέχει μοναδικό συνδυασμό
βιοενεργών συστατικών:

Ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης κολλαγόνου από τον οργανισμό

Συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού των αμινοξέων, των λιπών και των πρωτεϊνών

Bοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας

Συμβάλλει στη δημιουργία πιο ελαστικού και σφριγηλού δέρματος και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών

Collagen Pro-active: εύκολο, ασφαλές και αποτελεσματικό

Collagen Pro-active Bottle

Συσκευασία
Διατίθεται σε μπουκάλι 600ml που καλύπτει αγωγή ενός μήνα.
Σε δύο ευχάριστες γεύστες γεύσεις, φράουλα και λεμόνι.

Δοσολογία
1 δοσομετρικό καπάκι (20ml) Collagen Pro-active ηµερησίως μισή ώρα πρίν τον ύπνο. Κάθε δόση 20ml περιέχει (ένα δοσοµετρικό καπάκι) 10g υδρολυµένου κολλαγόνου και επιπλέον περιέχει, µαγνήσιο, πυρίτιο, vit B1 (θειαµίνη), vit B2 (ριβοφλαβίνη), vit B5 (παντοθενικό οξύ), vit B6 (πυροξίνη), τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισµό.

Προτεινόμενη αγωγή
4 µήνες συνεχόµενα, 2 µήνες διακοπή, 2 φορές το έτος, για μέγιστα αποτελέσματα.

Ασφαλής χρήση
Μετά από χρόνια µελέτης και χρήσης δεν έχει αναφερθεί καµία ανεπιθύµητη ενέργεια σε υγιείς οργανισµούς. Όπως σε όλα τα συµπληρώµατα διατροφής, δε συνιστάται η χρήση του στην κύηση και στη γαλουχία, σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Τέλος, είναι κατάλληλο για διαβητικούς, πάντα µε τη σύµφωνη γνώµη του θεράποντος ιατρού.

FDA Approved

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Βάλτε και εσείς το Collagen Pro-active
στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας!

Collagen #NightBeautyRoutine

Τις μικρές ώρες συμβαίνουν μεγάλα πράγματα!
Το Collagen Pro-active δρα καλύτερα τις βραδινές ώρες. Στη διάρκεια του ύπνου o οργανισμός παράγει κολλαγόνο, ενώ τη νύχτα αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό και το Collagen Pro active ενισχύει αυτή τη φυσική διεργασία.

Ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος και στους άλλους ιστούς στόχους.
Με άλλα λόγια, ενώ εσείς κοιμάστε, η ομορφιά σας εξακολουθεί να δουλεύει, με σύμμαχο το Collagen Pro-active.

Απελευθερώστε την οµορφιά της επιδερµίδας & των µαλλιών σας σε 30 ηµέρες.

Άρθρα – Χρήσιμες Συμβουλές

Tα οφέλη του κολλαγόνου: πολλαπλά και υπέροχα!

Το κολλαγόνο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη που υπάρχει στο σώμα μας, αφού αποτελεί το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το [...]

Διαβάστε περισσότερα
Φωτογήρανση #NΟΤ αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Και μαζί έρχονται όλα όσα μας έχουν λείψει! Θάλασσα, διακοπές, γλυκά απογεύματα, ξεγνοιασιά, ξεκούραση και… ήλιος! Ο ήλιος ο ζωοδότης, με [...]

Διαβάστε περισσότερα
Εμμηνόπαυση και κολλαγόνο

Οι αλλαγές στα επίπεδα οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στο δέρμα και τα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει διότι μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου που [...]

Διαβάστε περισσότερα
Nutricosmetics: Το μέλλον στα συμπληρώματα διατροφής

Τα nutricosmetics είναι συμπληρώματα διατροφής τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την όψη και την υγεία του δέρματος, των μαλλιών, και των νυχιών. Συνδυάζουν [...]

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Επιπλέον, το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων, αλλά και των οστών.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου.
Τα χάπια μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα η πόσιμη μορφή δίνει μεγαλύτερη αξία στην αγορά μας, αφού το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται και διανέμεται πιο αποτελεσματικά σε όλο το σώμα.
Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν αντίστοιχα χάπια, ταμπλέτες ή κάψουλες.
Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον, οι στερεές μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε αντίθεση με την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και ταχέως απορροφήσιμη.

Οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται θετικά πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, όπως τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η εκτενής έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα κ.ο.κ. Όσοι λαμβάνουν το Collagen Pro-active διαπιστώνουν καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του δέρματος τις πρώτες 2-3 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, ενώ ταυτόχρονα υποχωρούν οι πόνοι των αρθρώσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Σύμφωνα με πλήθος κλινικών μελετών η ημερησία λήψη 10 g υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι Collagen Pro Active, είναι καθοριστική για την υγεία των αρθρώσεων και την εμφάνισή μας. Αναφορικά με την ημερήσια δοσολογία, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.

Βάρος Δοσολογία
<50kg 3/4 καπακιού – 15ml
50kg – 80kg 1 καπάκι – 20ml
>96kg 1 + 1/2 καπακιού – 30 ml

Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι ή χυμό.

To Collagen Pro-active δρα καλύτερα τις βραδινές ώρες. Στη διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός μας παράγει κολλαγόνο, ενώ τη νύχτα αυξάνεται και η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό και το Collagen Pro-active ενισχύει αυτή τη φυσική διεργασία. Μία δόση 30 λεπτά πριν από τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και στο χόριο του δέρματος.

Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του:

 • στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας
 • στην κύηση και γαλουχία

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

Παρόλο που το Collagen Pro-active είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, συστήνεται οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο θηλασμού να μην το λαμβάνουν, όπως και γενικά κανένα συμπληρώματα διατροφής στην περίοδο αυτή, ειδικά αν δεν έχουν συνεννοηθεί πρώτα με τον προσωπικό τους ιατρό.

Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.
Επίσης, είναι γνωστοποιημένο στο Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).

Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.

Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.

Η καθημερινή δοσολογία ενός καπακιού Collagen Pro-active περιλαμβάνει 10 g υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, βιταμίνη B1 (θειαμίνη), βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη B6 (πυροξίνη) τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα επιθυμητά επίπεδα κολλαγόνου εξασφαλίζονται με χρήση διάρκειας 4 μηνών, 2 φορές το έτος, με δίμηνη αποχή.

Ένα μπουκάλι Collagen Pro-active διαρκεί 30-35 ημέρες. Η συστηματική του χρήση εξασφαλίζει την υγιή κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και συμβάλλει στη βελτίωση της ευεξίας του οργανισμού.

To Collagen Pro-active διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

Βεβαίως. Το Collagen Pro-active μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μία ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό ή το φαρμακοποιό σας ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.