ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Kinisis Progen Προσφορά 1+1 Δώρο

35
+ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

70,00€ 35,00€
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ 35€

Αν πονάτε στις αρθρώσεις,
το Kinisis Progen μπορεί να βοηθήσει

Οι πόνοι στις αρθρώσεις, όπως για παράδειγμα στο γόνατο, στο ισχίο (γοφός) και στον ώμο, είναι μια πραγματική ταλαιπωρία στην καθημερινότητά μας, που εμποδίζει τη φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα.

Το ανέβασμα στις σκάλες, το τρέξιμο, το σκύψιμο, οι εργασίες του σπιτιού, ακόμα και το απλό περπάτημα μπορεί να γίνουν βασανιστικά επίπονες διαδικασίες.

Οι αρθρώσεις και το μυοσκελετικό μας σύστημα, που είναι υπεύθυνα για τη στήριξη και την κίνηση του σώματος υφίστανται εκφυλισμούς, φθορές και καταπονήσεις από διάφορες αιτίες, λόγω ηλικίας, διατροφής, ή έντονης δραστηριότητας, που μπορεί να επιφέρουν μειωμένη κινητικότητα, δυσκαμψία και έντονους πόνους.

Ιδιαίτερα προβλήματα στις αρθρώσεις αντιμετωπίζουν:

 • Άτομα με ενοχλήσεις ή/και πόνους στις αρθρώσεις που οφείλονται σε οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία ή άλλες εκφυλιστικές παθήσεις, οι οποίες επηρεάζουν την κίνηση και τη στήριξη του σώματος.
 • Άτομα που ασκούν σωματική εργασία ή που οι καθημερινές ασχολίες τους καταπονούν το μυοσκελετικό και τις αρθρώσεις.
 • Άτομα που έχουν υποστεί μυϊκούς ή σκελετικούς τραυματισμούς όπως θλάσεις, διαστρέμματα, τενοντίτιδες, κατάγματα, εξαρθρώσεις.
 • Άτομα με παραπάνω κιλά, που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις τους.
 • Άτομα που βρίσκονται σε αποθεραπεία μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος.
 • Αθλητές και αθλούμενοι που καταπονούν τις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό τους.

Kinisis Progen

Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης, καθώς συμβάλλει στον εμπλουτισμό του αρθρικού υγρού, την αύξηση του πάχους του χόνδρου και την ενίσχυση των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων.

Kinisis Progen Pack

Η σύνθεση του Kinisis Progen είναι βασισμένη σε επιστημονική έρευνα και προηγμένη τεχνολογία και περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών που ενισχύουν όλα τα μέρη της άρθρωσης.

Αισθητά οφέλη ήδη μετά τη δεύτερη εβδομάδα:

1. Μείωση του πόνου στις αρθρώσεις
2. Μείωση του χρόνου αποθεραπείας
3. Προστασία από τραυματισμούς
4. Αισθητή βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας
5. Υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος
6. Ενίσχυση της μυϊκής μάζας

 

Η σύνθεση του Kinisis Progen περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών που ενισχύουν όλα τα μέρη της άρθρωσης.

HC15
Ουρσολικό Οξύ
Ενζυματικά Υδρολυμένο Κολλαγόνο
Βιταμίνη C

Συγκεκριμένα περιέχει:

 • HC15® – Σύμπμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Θειικής Χονδροϊτίνης
  Για τη λίπανση του αρθτικού υγρού και την ενίσχυση του χόνδρου.
 • Ουρσολικό Οξύ
  Για μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση
 • Ενζυματικά Υδρολυμένο Κολλαγόνο
  Για ευλυγισία και ελαστικότητα των συνδετικών ιστών και των χόνδρων. Βελτίωση των συμπτωμάτων της οστεαρθρίτιδας.
 • Βιταμίνη C
  Συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου και τη μείωση των φλεγμονών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Kinisis Progen Προσφορά 1+1 Δώρο

35
+ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

70,00€ 35,00€
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ 35€

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς! Ό,τι συμπλήρωμα διατροφής υπήρχε έως τώρα, ήταν ΜΟΝΟ για τους χόνδρους. Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό που δρα σε όλα τα μέρη της άρθρωσης. To Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Το Kinisis Progen απευθύνεται:

 • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση
 • Σε όσους αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, τόσο για καλύτερες επιδόσεις όσο και για πρόληψη από τραυματισμούς
 • Σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) που προκαλούν πόνους στις αρθρώσεις, απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξή μας.
 • Σε περιπτώσεις όπου η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
 • Σε όσους έχουν παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα τους

Όλοι όσοι έχουν πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς ή έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο μυοσκελετικό τους σύστημα, πρέπει να ξεκινήσουν το Kinisis Progen άμεσα.

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται άφοβα από όλους. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του: Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος

Πάρα πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν έχουν δει ορατά αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης του Kinisis Progen, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μπουκάλι. Ο πόνος μειώνεται σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία βελτιώνονται αισθητά και τονώνεται η μυϊκότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές τον χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά όμως, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες.

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς:

 • Πετυχαίνει την μέγιστη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένα χάπι
 • Έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πόσιμη μορφή που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen
 • Είναι πολύ πιο φιλικό για τον οργανισμό
 • Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το μεταβολίζει και το απορροφά χωρίς να κουράζεται
 • Είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με οποιαδήποτε συσκευασία χαπιών, αναφορικά με την ποσότητα δραστικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός μας.

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μύες και συνδέσμους. Συγκεκριμένα:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό (σύμπλεγμα θειικής χονδροϊτίνης με υαλουρονικό οξύ)
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου (βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου)
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη (ουρσολικό οξύ)
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση (ουρσολικό οξύ και βιταμίνη C)

Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 1 δοσομετρικό καπάκι (= 20 ml) καθημερινά, απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προτείνεται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Μια δόση ημερησίως (1 καπάκι= 20 ml)). Το μπουκάλι είναι 600 ml και διαρκεί για ένα μήνα.

Το Kinisis Progen:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα του οργανισμού
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
 • Επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος

Βεβαίως. Το Kinisis Progen διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ όπως ορίζει ο νόμος για τα συμπληρώματα διατροφής.
Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 74610/5-7-2022.

Το Kinisis Progen έχει γεύση πράσινου μήλου. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Kinisis Progen Προσφορά 1+1 Δώρο

35
+ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

70,00€ 35,00€
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ 35€