Kinisis Progen Pack

Το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης

Το Kinisis Prοgen είναι το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη μείωση του πόνου των αρθρώσεων, ενισχύοντας την κινητικότητα και την ευλυγισία τους.

Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης, δηλαδή χόνδρους, αρθρικό υγρό, μυς, τένοντες και συνδέσμους, προάγοντας την υγεία, τη δύναμη και την ευλιγισία των αρθρώσεων. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης από τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις

Αν πονάτε στις αρθρώσεις, το Kinisis Progen
μπορεί να βοηθήσει

joint pain

Οι πόνοι στις αρθρώσεις, όπως για παράδειγμα στο γόνατο, στο ισχίο (γοφός) και στον ώμο, είναι μια πραγματική ταλαιπωρία στην καθημερινότητά μας, που εμποδίζει τη φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα. Το ανέβασμα στις σκάλες, το τρέξιμο, το σκύψιμο, οι εργασίες του σπιτιού, ακόμα και το απλό περπάτημα μπορεί να γίνουν βασανιστικά επίπονες διαδικασίες.

Οι αρθρώσεις και το μυοσκελετικό μας σύστημα, που είναι υπεύθυνα για τη στήριξη και την κίνηση του σώματος, χρειάζονται τα κατάλληλα συστατικά και μικροστοιχεία για να διατηρούνται σε υγιή κατάσταση και να διατηρούν την ευλυγισία και την κινητικότητά τους.

Όμως, οι αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα υφίστανται εκφυλισμούς, φθορές και καταπονήσεις από διάφορες αιτίες, λόγω ηλικίας, διατροφής, ή έντονης δραστηριότητας, που μπορεί να επιφέρουν μειωμένη κινητικότητα, δυσκαμψία και έντονους πόνους.

Σε ποιους απευθύνεται το Kinisis Progen.

Το Kinisis Progen είναι κατάλληλο για όλους τους ενήλικες με πόνους στις
αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα.
Ιδιαίτερα συστήνεται σε:

Πόνος στις αρθρώσεις

Άτομα με ενοχλήσεις ή/και πόνους στις αρθρώσεις που οφείλονται σε οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία ή άλλες εκφυλιστικές παθήσεις, οι οποίες επηρεάζουν την κίνηση και τη στήριξη του σώματος.

Σωματική εργασία

Άτομα που ασκούν σωματική εργασία ή που οι καθημερινές ασχολίες τους καταπονούν το μυοσκελετικό και τις αρθρώσεις.

Μυοσκελετικοί πόνοι

Άτομα που έχουν υποστεί μυϊκούς ή σκελετικούς τραυματισμούς όπως θλάσεις, διαστρέμματα, τενοντίτιδες, κατάγματα, εξαρθρώσεις.

Αποθεραπεία

Άτομα που βρίσκονται σε αποθεραπεία μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος.

Αθλητές

Αθλητές και αθλούμενους που καταπονούν τις αρθρώσεις
και το μυοσκελετικό τους.

Υπέρβαρα άτομα

Άτομα με παραπάνω κιλά, που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις τους.

Ένα καπάκι Kinisis Progen κάθε μέρα, πολλαπλά οφέλη για τις αρθρώσεις
Καλύτερη κινητικότητα • Αυξημένη ευλυγισία • Μείωση των πόνων

Η προηγμένη σύνθεση του Kinisis Progen είναι βασισμένη σε επιστημονική έρευνα και προηγμένη τεχνολογία και περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών που ενισχύουν εντοπισμένα όλα τα μέρη της άρθρωσης. Προσφέρεται σε υγρή πόσιμη μορφή για μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερη απορρόφηση των συστατικών του από τον οργανισμό. Η πρωτοποριακή σύνθεσή του συνδυάζει συστατικά που ενισχύουν τις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό και συμβάλλουν στη:

 1. Μείωση του πόνου στις αρθρώσεις
 2. Μείωση του χρόνου αποθεραπείας
 3. Προστασία από τραυματισμούς
 4. Αισθητή βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας
 5. Υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος
 6. Ενίσχυση της μυϊκής μάζας

Η άρθρωση είναι ένας σύνθετος μηχανισμός του σώματος με υψηλές απαιτήσεις.

Η κινούμενη άρθρωση (διάρθρωση) είναι το μέρος του σώματος όπου έρχονται σε επαφή ή συνδέονται δύο ή περισσότερα οστά, με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η κίνηση του σώματος.

Η άρθρωση είναι ένας σύνθετος βιολογικός μηχανισμός που αποτελείται από αρκετά διακριτά μέρη, όπως είναι τα οστά με τους αρθρικούς χόνδρους, το αρθρικό υγρό στην αρθρική κάψα, οι μύες, οι τένοντες και οι σύνδεσμοι.

Το καθένα από τα μέρη της άρθρωσης παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία και κινητικότητα του συνόλου της άρθρωσης και αποτελείται από ή χρειάζεται ορισμένα συστατικά για την καλή υγεία του.

Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης, καθώς συμβάλλει στον εμπλουτισμό του αρθρικού υγρού, την αύξηση του πάχους του χόνδρου και την ενίσχυση των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων.

Γόνατο

Τι είναι η οστεοαρθρίτιδα;

Η οστεοαρθρίτιδα είναι πάθηση που επηρεάζει τις αρθρώσεις, προκαλώντας πόνο και δυσκαμψία. Είναι η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας και εκδηλώνεται σε άτομα σε όλον τον κόσμο.

Πλήττει κυρίως ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών, ωστόσο μπορεί να προκληθεί και από κάποιον τραυματισμό ή να οφείλεται σε παραπάνω κιλά. Με τα χρόνια ο χόνδρος που βρίσκεται στις άκρες των οστών φθείρεται. Έτσι, παρατηρείται φθορά σε κάθε σύνδεσμο του σώματος, αλλά κυρίως στα γόνατα, στους αγκώνες, στους ώμους, στα χέρια και στα ισχία.

Ποια είναι τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας
Τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας ξεκινούν πιο ήπια και στη συνέχεια, με τα χρόνια, επιδεινώνονται. Μεταξύ άλλων στα συμπτώματα συμπεριλαμβάνονται:

• Ο πόνος στις αρθρώσεις σε κάθε κίνηση
• Ο πόνος στα γόνατα
• Ο πόνος στο ισχίο
• Δυσκαμψία
• Ευαισθησία στο άγγιγμα
• Απώλεια ευλυγισίας
• Αίσθηση ότι η άρθρωση τρίβεται
• Οίδημα και φλεγμονή

Γόνατο με οστεοαρθρίτιδα

Το Kinisis Progen ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης χάρη στον καινοτόμο συνδυασμό βιοενεργών συστατικών του

HC15

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο αρθρικό υγρό και στον αρθρικό χόνδρο και λειτουργεί ως «λιπαντικό» των αρθρώσεων και επίσης βοηθά στην απορρόφηση των κραδασµών τους. Η θειική χονδροϊτίνη είναι ένα από τα κύρια συστατικά του χόνδρου. Η µοναδική πατέντα του HC15 επιτρέπει στο υαλουρονικό οξύ να φτάσει στο αρθρικό υγρό άθικτο καθώς περικλείεται σε ένα φορέα θειικής χονδροιτίνης που το προστατεύει από τα γαστρικά οξέα. Μόλις φτάσει εκεί απελευθερώνει το υαλουρονικό οξύ και την χονδροϊτίνη, εµπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό µε αυτά τα δυο απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία του χόνδρου και του αρθρικού υγρού.

Ursolic Acid

Φυσικό συστατικό που βρίσκεται σε φρούτα: αναστέλλει τη δράση των γονιδίων που εµπλέκονται στη µυϊκή ατροφία και έτσι συµβάλλει στη µυϊκή ανάπτυξη, τόνωση και ενδυνάµωση.

EHC

Το κολλαγόνο είναι βασική πρωτεΐνη του ανθρώπινου σώµατος που δίνει εκτατική ισχύ και ελαστικότητα στους συνδετικούς ιστούς. Είναι βασικό δοµικό συστατικό του δέρµατος και του χόνδρου των οστών. Τα ενζυµατικά υδρολυµένα πεπτίδια κολλαγόνου ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου στον αρθρικό χόνδρο, στους συνδέσµους και τους τένοντες. Κλινικές µελέτες δείχνουν ότι βελτιώνει τα συµπτώµατα της οστεοαρθρίτιδας, ανακουφίζοντας από τον πόνο και το αίσθηµα δυσκαµψίας.

Vitamin C

Η Βιταµίνη C συµβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου για τη σωστή λειτουργία του χόνδρου των αρθρώσεων, µειώνοντας τις φλεγµονώδεις αντιδράσεις, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον οργανισµό από τις ελεύθερες ρίζες.

Γιατί με το Kinisis Progen θα δείτε πραγματικά
αποτελέσματα στις αρθρώσεις σας;

Ακόμα και αν έχετε απογοητευθεί στο παρελθόν από άλλα σκευάσματα χωρίς να δείτε ουσιαστική διαφορά στις αρθρώσεις σας, το Kinisis Progen μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα ουσιαστικά αποτελέσματα με σαφή βελτίωση στην κίνηση και τη μείωση του πόνου.

 • Το Kinisis Progen υπερέχει γιατί έχει δράση στο σύνολο της άρθρωσης και όχι μόνο στους χόνδρους, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική καλή υγεία και λειτουργία τους.
 • Η πόσιμη υγρή μορφή του το κάνει πρακτικό, εύληπτο, εύκολο στη χρήση και επιτρέπει πολύ μεγάλη απορροφησιμότητα των συστατικών του από τον οργανισμό.
 • Έχει γρήγορα αποτελέσματα, μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες, στην ευλυγισία, την κινητικότητα και τη μείωση του πόνου των αρθρώσεων και συμβάλλει στην ταχύτερη αποθεραπεία από τραυματισμούς ή εγχειρητικές επεμβάσεις.

Kinisis Progen: προτεινόμενη αγωγή και δοσολογία

Kinisis Progen Pack

Συσκευασία
Διατίθεται σε μπουκάλι 600ml που καλύπτει αγωγή ενός μήνα.
Με ευχάριστη γεύση μήλου.

Δοσολογία
1 δοσομετρικό καπάκι (=20 ml) κάθε μέρα. Μετρήστε με το δοσομετρικό καπάκι μια δόση 20 ml και καταναλώστε το απευθείας ή διαλύστε το σε μισό ποτήρι νερό.
Συνιστάται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από το βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Προτεινόμενη αγωγή
Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων είναι:

 • 4 μήνες συνεχόμενη χρήση, 2 μήνες διακοπή, επανάληψη.
 • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση.
 • Μπορεί να ληφθεί από διαβητικούς ή άτομα με καρδιοπάθειες όπως και από άτομα με προβλήματα στο θυρεοειδή.
 • Το Kinisis Progen είναι ασφαλές και δεν αλληλεπιδρά με άλλες ουσίες ή άλλα φάρμακα.

Kinisis progen labels

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αποδεδειγμένα και γρήγορα αποτελέσματα αποκατάστασης
βασισμένα σε κλινική μελέτη
Emilio López-Vidriero et al. The Orthopaedic Journal of Sports Medicine 2019 Feb 27;7(2)

Το Κinisis Progen διαθέτει την πρώτη μελέτη που αξιολογεί την επίδραση ενός από του στόματος συμπληρώματος διατροφής στη διαδικασία αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ
H ομάδα που έλαβε το συμπλήρωμα διατροφής Kinisis Progen χρειάστηκε λιγότερα αναλγητικά φάρμακα: 8,5% έναντι 50,0% (Ρ<0,05).

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ XΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Η ομάδα που έλαβε το συμπλήρωμα διατροφής Kinisis Progen παρακολούθησε λιγότερες συνεδρίες φυσικοθεραπείας: 38,0 έναντι 48,4 συνεδρίες (P<0,001)
στις 90 ημέρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η αποτελεσματικότητα αξιολογήθηκε από τους γιατρούς και τους ασθενείς ως σημαντικά μεγαλύτερη στην ομάδα που έλαβε το συμπλήρωμα διατροφής μετά από 60 & 90 ημέρες (P<0,05).

ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες ή δυσανεξία που να σχετίζονται με το συμπλήρωμα διατροφής Kinisis Progen.

Συμπέρασμα της μελέτης
Ο συνδυασμός του συμπληρώματος διατροφής και της φυσικοθεραπείας μετά την αναδόμηση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, μείωσε τον πόνο και βελτίωσε την κλινική εικόνα και την ωρίμανση του μοσχεύματος.

Η προσθήκη του συμπληρώματος διατροφής εμφάνισε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μήνα της αποθεραπείας, χωρίς να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Άρθρα – Χρήσιμες Συμβουλές

Ρήξη Μηνίσκου: Συμπτώματα Και Θεραπεία

Το γόνατο είναι η μεγαλύτερη άρθρωση του σώματος. Ο χόνδρος στο εσωτερικό της άρθρωσης προστατεύει το γόνατο από την καταπόνηση που υφίσταται όταν περπατάμε, τρέχουμε, [...]

Διαβάστε περισσότερα
Μυοσκελετικό: ένα θαυμαστό σύστημα του σώματός μας!

Η κίνηση του σώματός μας είναι ένας πολύπλοκος μα θαυμαστός μηχανισμός. Πρόκειται για μια αρμονική συνεργασία πολλών σημείων του σώματος που προκαλούν αυτό που σε [...]

Διαβάστε περισσότερα
Πόνος στο γόνατο

Πώς να τον αντιμετωπίσετε. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η άρθρωση που καταπονείται περισσότερο στο σώμα μας είναι το γόνατο κι αυτό γιατί δέχεται έντονη πίεση, [...]

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς! Ό,τι συμπλήρωμα διατροφής υπήρχε έως τώρα, ήταν ΜΟΝΟ για τους χόνδρους. Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό που δρα σε όλα τα μέρη της άρθρωσης. To Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Το Kinisis Progen απευθύνεται:

 • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση
 • Σε όσους αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, τόσο για καλύτερες επιδόσεις όσο και για πρόληψη από τραυματισμούς
 • Σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) που προκαλούν πόνους στις αρθρώσεις, απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξή μας.
 • Σε περιπτώσεις όπου η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
 • Σε όσους έχουν παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα τους

Όλοι όσοι έχουν πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς ή έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο μυοσκελετικό τους σύστημα, πρέπει να ξεκινήσουν το Kinisis Progen άμεσα.

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται άφοβα από όλους. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του: Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος

Πάρα πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν έχουν δει ορατά αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης του Kinisis Progen, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μπουκάλι. Ο πόνος μειώνεται σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία βελτιώνονται αισθητά και τονώνεται η μυϊκότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές τον χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά όμως, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες.

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς:

 • Πετυχαίνει την μέγιστη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένα χάπι
 • Έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πόσιμη μορφή που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen
 • Είναι πολύ πιο φιλικό για τον οργανισμό
 • Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το μεταβολίζει και το απορροφά χωρίς να κουράζεται
 • Είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με οποιαδήποτε συσκευασία χαπιών, αναφορικά με την ποσότητα δραστικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός μας.

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μύες και συνδέσμους. Συγκεκριμένα:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό (σύμπλεγμα θειικής χονδροϊτίνης με υαλουρονικό οξύ)
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου (βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου)
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη (ουρσολικό οξύ)
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση (ουρσολικό οξύ και βιταμίνη C)

Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 1 δοσομετρικό καπάκι (= 20 ml) καθημερινά, απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προτείνεται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Μια δόση ημερησίως (1 καπάκι= 20 ml)). Το μπουκάλι είναι 600 ml και διαρκεί για ένα μήνα.

Το Kinisis Progen:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα του οργανισμού
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
 • Επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος

Βεβαίως. Το Kinisis Progen διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ όπως ορίζει ο νόμος για τα συμπληρώματα διατροφής.
Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 74610/5-7-2022.

Το Kinisis Progen έχει γεύση πράσινου μήλου. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.