Φωτογήρανση #NΟΤ αυτό το καλοκαίρι!

no photo summer sun

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Και μαζί έρχονται όλα όσα μας έχουν λείψει! Θάλασσα, διακοπές, γλυκά απογεύματα, ξεγνοιασιά, ξεκούραση και… ήλιος!

Ο ήλιος ο ζωοδότης, με το θεραπευτικό του φως! Κάθε φορά που απολαμβάνουμε τον ήλιο, νιώθουμε το φως του να μας ηρεμεί, να μας ζωογονεί και να μας χαρίζει ευεξία!

Ο ήλιος όμως κρύβει και σημαντικούς κινδύνους που οφείλουμε να προσέξουμε για να προστατεύσουμε το δέρμα μας, τόσο το καλοκαίρι όσο και όλο το χρόνο σε μια χώρα με τόση ηλιοφάνεια όπως η Ελλάδα.

Το υπεριώδες φώς του ήλιου είναι εχθρός του κολλαγόνου και προκαλεί φωτογήρανση

Η πρόωρη γήρανση του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η φωτογήρανση δηλαδή, είναι ένας από τους βασικότερους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο.
Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ένας από τους παράγοντες που καταστρέφουν το κολλαγόνο, το βασικό δομικό συστατικό του δέρματός μας.

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη-κλειδί για το σώμα μας, η οποία αποτελεί το 75% της πρωτεΐνης του δέρματος και παίζει σημαντικό ρόλο στην συνοχή, την ελαστικότητα και την νεανικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντική πρωτεΐνη για την υγεία και καλή λειτουργία των αρθρώσεων, των νυχιών και των μαλλιών μας.

Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος του προσώπου και του σώματος, τη λεγόμενη φωτογήρανση, επειδή καταστρέφει το κολλαγόνο του δέρματος. Η απώλεια του κολλαγόνου έχει ως συνέπεια την πρόωρα γερασμένη και θαμπή όψη στο δέρμα, απώλεια ελαστικότητας, απώλεια σφριγηλότητας και πρόωρες ρυτίδες και αυλακώσεις.

Σύμμαχος μας ενάντια στη φωτογήρανση είναι το CollagenProActive, το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής που μας φροντίζει από μέσα, συμβάλλοντας στην αναπλήρωση του χαμένου κολλαγόνου!

Η μοναδική του φόρμουλα, με 10g υδρολυμένου κολλαγόνου υψηλής απορροφησιμότητας ανά δόση, προσφέρει τα δομικά συστατικά και ενεργοποιεί τον οργανισμό ώστε να παράγει κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος. Το δέρμα ξαναβρίσκει έτσι την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και τη φρεσκάδα του και οι ρυτίδες λειαίνονται και σβήνουν.

Ένα καπάκι Collagen Pro Active, λίγη ώρα πριν τον ύπνο – την ώρα δηλαδή που ενεργοποιούντε οι διαδικασίες αποκατάστασης και επανόρθωσης του οργανισμού, είναι αρκετό για να δούμε αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης!

Αγόρασε το Collagen Pro-active από το eshop μας ή τηλεφώνησε στο 213 008 1013 για τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείς επίσης να το ζητήσεις στον φαρμακοποιό σου ή να το αγοράσεις σε online φαρμακεία.

Τώρα έχεις ένα σύμμαχο για το κολλαγόνο και το δέρμα σου, από μέσα!

*Για την προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και τον κίνδυνο εγκαύματος του δέρματος είναι απαραίτητη η τήρηση των κανόνων ασφαλούς έκθεσης στον ήλιο και η χρήση αντηλιακών προϊόντων με υψηλό δείκτη προστασίας, ιδανικά καθ’ όλο το χρόνο κι όχι μόνο το καλοκαίρι. Το Collagen Pro-active δεν είναι αντηλιακό προϊόν. Το Collagen Pro-active συμβάλλει στην φυσική αποκατάσταση του επιπέδου του κολλαγόνου στον οργανισμό. Ένας από τους σημαντικότερους εξωγενείς εχθρούς του κολλαγόνου είναι η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, η οποία επιταχύνει την κατάρρευση του κολλαγόνου στο δέρμα.