Πώς μπορούμε να ανακουφιστούμε από τους πόνους της μέσης;

Πόνος μέσης

Ο πόνος στη μέση είναι ανυπόφορος. Συχνός, συνεχής, πολλές φορές φτάνει μέχρι τα πόδια ή ψηλά στην πλάτη. Νιώθεις πως είναι συνεχώς εκεί. Έχεις μάθει να ζεις μαζί του.
Κι όμως! Υπάρχει λύση.

Παρακάτω θα δούμε μερικά tips για ανακούφιση από τον πόνο στη μέση, για να γίνει η καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη!

TIP 1 – Κινηθείτε!
Συμβουλή πρώτη και βασικότερη: Κι-νη-θείτε! Η κίνηση είναι η πιο σημαντική απάντηση στον πόνο. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να κινείται, και όχι για να μπαίνει στον… πάγο. Ήπια γυμναστική για μισή ώρα τη μέρα – πάντα ζητώντας τη συμβουλή του γιατρού μας, εφόσον υπάρχει τραυματισμός. Ο πόνος θα υποχωρήσει, η διάθεσή σας θα φτιάξει, η καθημερινότητα σας θα διευκολυνθεί αμέσως!

TIP 2 – Κρατήστε σωστή στάση!
Είναι εξίσου σημαντικό να προσέχουμε τη στάση του σώματος μας. Πώς στεκόμαστε, πώς καθόμαστε στο γραφείο, πώς οδηγούμε, πώς σκύβουμε να σηκώσουμε βάρος. Εδώ θα βρεις σχεδιαγράμματα και οδηγίες για να κρατάς σωστή στάση σώματος σε κάθε περίπτωση, όπως επίσης και εύκολες βασικές ασκήσεις.

TIP 3- Διατάσεις!
Διατάσεις! 10 λεπτά τη μέρα, αρκούν! Ήπιες διατάσεις με τη συμβουλή του γυμναστή ή του ιατρού σας, θα «ξεμπλοκάρουν» το σώμα σας και θα σας ανακουφίσουν από τους πόνους.

TIP 4 – Πείτε όχι στο άγχος!
Η-ρ-ε-μ-ί-α. Η πίεση της καθημερινότητας και το άγχος είναι βασικοί παράγοντες που εντείνουν τους πόνους του σώματος. Βάζουμε προτεραιότητα τον εαυτό μας και κρατάμε λίγο χρόνο μέσα στη μέρα μας για να πάρουμε χώρο να αποσυμπιέσουμε την πίεση της ημέρας.

TIP 4 – Βάλτε στη ζωή σας το Neural Plactive
Neural Plactive! Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που αναπλάθει τη νευρική λειτουργία και σταματά τον πόνο στην αιτία του. Δεν καλύπτει τον πόνο όπως τα κοινά παυσίπονα, αλλά χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του δρα στο νεύρο που έχει βλάβη και «κλείνει το συναγερμό» που δηλώνει τον πόνο. Με απλά λόγια δηλαδή, βρίσκει την πηγή του πόνου, όπως οι κήλες ή η ριζοπάθεια και ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νεύρων, που έχουν τραυματιστεί, αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου.

Ώρα για ζωή χωρίς πόνο.
Ώρα για Neural Plactive.